Ús i manteniment de mesurador d'endoll especial per a la col·lacions de fil

1. Quan s'utilitza l'indicador d'endoll especial per a la beina de fil: prestar atenció al nivell de tolerància i el codi de desviació del fil provat i el nivell de tolerància marcat per l'indicador d'anell, el codi de desviació és el mateix (com m24 * 1.5-6h i M24 * 1.5-5g dos anells La forma de mesurador és la mateixa, la zona de tolerància al fil és diferent, i els lots de productes no qualificats es produiran després d'un mal ús.)

Procés d'inspecció i mesura: En primer lloc, netegeu l'oli i les impureses del fil a provar, i després després que l'indicador d'anell estigui alineat amb el fil a provar, utilitzeu el dit femella gran i el dit índex per girar l'indicador de l'anell per fer-lo cargolar en estat lliure i passar tota la longitud del fil. Qualificat, en cas contrari serà jutjat com a inraonable.

Quan s'utilitza l'indicador d'endoll especial per a la revella del fil: prestar atenció al nivell de tolerància i el codi de desviació del fil provat i el nivell de tolerància de l'indicador d'anell, el codi de desviació és el mateix

Procés d'inspecció i mesura: En primer lloc, netegeu l'oli i les impureses del fil provat, i després després que l'indicador d'anell estigui alineat amb el fil provat, utilitzeu el dit femella gran i el dit índex per girar l'indicador de l'anell, i la longitud del fil de cargol està dins de 2 parcel·les. En cas contrari, es jutja com a no qualificat.

2. Manteniment i manteniment de l'indicador d'endoll especial per a la becat de fil

Després d'utilitzar l'indicador d'anell de fil, els fitxers adjunts de la part de mesura s'han de netejar a temps i emmagatzemar-se a la caixa de mesura especificada.

En el lloc de producció, l'eina de mesura s'ha de col·locar en el procés de posició fixa, i es maneja amb cura per evitar xocar i danyar la superfície de mesura. Està estrictament prohibit forçar l'eina de mesura com una eina de tall en el fil per evitar el desgast primerenc.

El mesurador d'anell de fil ajustable està estrictament prohibit per al personal que no mesura per ajustar-se a voluntat per assegurar l'exactitud de l'eina de mesurament.

Si el mesurador d'anell no s'utilitza durant molt de temps, s'ha de lliurar al departament de gestió de mesures per a un emmagatzematge adequat.

3. Precaucions per a l'ús de mesuradors d'endoll especials per a besales roscades

L'eina de mesura s'ha de mesurar una vegada cada dia laborable amb el mesurador d'endoll de prova.

Els mesuradors d'anell que estan fora de tolerància o arriben al període setmanal d'inspecció d'instruments de mesura després de la correcció són retirats pel personal de gestió de mesurament per a les mesures de tractament corresponents.

Després d'ajustar el mesurador d'anell de fil ajustable, la part de mesurament estarà fora de ronda. Aquest fenomen serà mesurat pel personal de reparació de mesures després de la mòlta de fils.