Ús de les eines d'instal·lació de màniga de vaina roscades

1. En primer lloc, cargolar el mandril de tornada al final.

2. Inseriu la inserció de filferro a la mànega des de la mànega de la mànega, de manera que el final de la vareta de muntatge s'enfronti cap a l'extrem gran del fil cònic del capçal de guia.

3. Enrosqueu el mandril cap endavant, a través de la inserció del filferro, i feu que l'extrem del mandril de la mànega de muntatge de la mànega del filferro de ranura.

4. Gireu l'identificador i, sota l'acció de la rosca del cargol i el fil de la màniga cargolada al mandrí, gireu el mandril cap endavant i conduïu la malla del cargol a l'orifici del cargol cònic del capçal de la guia, continueu girant fins que el fil conductor inserció exposa sobre un fil de fixació a la cara extrema del capçal de guia.

5. L'alineació del capçal de l'eina per a roscar-se als forats de muntatge del fil de filferro, una mà que sosté el mànec en direcció al cargol i una pressió lleugerament sostinguda verticalment, i l'altra per continuar girant el mànec, de manera que la La inserció del filferro condueix a l'orifici del cargol al cap fins que la màniga del filferro es separa completament del capçal de la guia.

6. Gireu el màniga cap amunt per crear una distància de la màquina per observar la posició de la inserció del fil.

7. Continueu girar els mànecs, de manera que la punta de la punta de la rosca de filferro s'acabi a la superfície de les peces de 1 a 0,5 graus.

8. Retireu l'eina d'inserció i observeu (o es mesura amb una eina per comprovar) la rosca de filferro inseriu els forats del cargol si hi ha un fenomen de salt de sal, si està instal·lat correctament, la rosca de filferro es cargola al forat roscat per completar la instal·lació.