Quins són els avantatges de les insercions d'autoaprenentatge?

Per què triar una inserció d'autoaprenentatge? La inserció autoabsorbente també s'anomena màniga autoportant, funda de rosca autoportant, etc. És un nou tipus de fixador que enforteix la força del fil.

Per què triar una inserció d'autoaprenentatge? Com que hi ha moltes opcions diferents per inserir autoaprenentatge, es poden utilitzar diferents entorns de treball. Encara que la inserció automàtica és un sujetador d'una sola peça, té dues formes (forma ranurada) i tres longituds diferents (tipus 302, tipus 307, tipus 308). El material també té dues opcions (acer inoxidable). , acer carboni)

En comparació amb el mànec roscat, la inserció d'autoaplicació té dents interiors i exteriors integrats. En instal·lar-lo, no cal utilitzar l'aixeta de tocs. Les insercions automàtiques es poden instal·lar directament a l'orifici del cargol mitjançant eines.

Les insercions automàtiques són àmpliament utilitzades en la indústria de l'automoció, la indústria del ferrocarril, la indústria naval, electrodomèstics, maquinària de construcció, màquines comercials, productes electrònics, plàstics d'enginyeria, mobles de combinació avançats, fosa a pressió d'alumini i altres indústries.