Quines són les tres característiques principals de les mànigues roscades d'acer inoxidable

1. Resistència al desgast: Els productes de màniga roscada d'acer inoxidable estan majoritàriament fabricats en acer inoxidable, amb una duresa extremadament alta i una superfície llisa, la qual cosa redueix eficaçment la fricció i el parell, i redueix el desgast i la fricció. Tot i que el parell es redueix, s'incrementa la tensió de parell estrenyiment i cargol, de manera que l'efecte d'ús i el rendiment dels productes de la màniga de cargol d'acer inoxidable també són molt bons.

2. Alta resistència a la temperatura: Els productes de la màniga de cargol d'acer inoxidable poden satisfer diferents condicions de temperatura segons diferents requeriments materials. En entorns d'alta temperatura, els clients poden triar productes de màniga de cargol d'acer inoxidable resistents a altes temperatures i resistents a la calor per prevenir eficaçment l'embussament o ratllat de fils, i també és un equip de garantia Una important garantia per al seu funcionament estable en entorns d'alta temperatura.

3. Resistència a la corrosió: els productes de la màniga de cargol d'acer inoxidable estan majoritàriament fabricats en acer inoxidable, la qual cosa pot assegurar el rendiment de la màniga de cargol en circumstàncies especials i assegurar que la màniga de cargol i les connexions d'equips no s'oxidaran. També és un aspecte important per garantir la vida útil de l'equip. En zones exteriors, costaneres o ambientalment àcides, els equips mecànics tenen requisits molt elevats per a la resistència a la corrosió de les mànigues de cargol d'acer inoxidable.

stainless Steel Thread Insert