Quin és l'efecte d'instal·lar una inserció de rosca en un forat de rosca de maquinària?

Quin és l'efecte d'instal·lar una inserció de rosca en un forat de rosca de maquinària? En general, la majoria de les màquines contenen insercions de filferro, quins són els efectes concrets? Anem a saber més sobre això.

a. A causa de l'acer d'alta qualitat d'inserció de fils resistent a la calor i resistent a la corrosió, es pot evitar l'oxidació, el pegat i el raspat.

b. Després d'instal·lar el rodet de rosca en el forat de rosca de la maquinària, la bobina es pot fixar en el forat fermament, formant un orifici de rosca d'alta precisió que arriba a una norma internacional les capacitats són superiors al forat de rosca normal.

c. Quan processem per error un forat de fil o reparem el fil intern danyat, generalment expandim el forat sobre la base de la danyada i instal·lem un cargol més gran, però ara, no hem de fer d'aquesta manera, només amb una inserció de fil , podem reparar un forat de fil danyat, i més important encara, el cargol original encara es pot utilitzar, per tant, l'ús d'un fil de filferro per reparar el forat de rosca de màquines malmeses és el mètode més convenient i fàcil.

d. La inserció del cargol formaria una connexió elàstica entre el forrellat i el roscar, que pot eliminar la diferència entre el fil intern i extern, de forma uniforme per a la càrrega de cada bobina i augmentar l'estabilitat per reduir la vibració per reforçar el fil intern, la capacitat de retenció i la força de la connexió del fil també.

e. Atès que la inserció de fils està feta de filferro d'acer d'alta qualitat i alta resistència, es reduirà el desgast i el dany entre el cargol i la bobina, que pot eliminar el 90 per cent de parell que es crea per fricció, per tant, amb un parell d'aplicació de la capçalera més baixa, major parell d'apretat i s'obtindrà la força de tracció i es evitarà el cargol solt, al mateix temps, en comparació amb el fil intern normal, la força de la inserció de rosca en el forat de rosca es pot augmentar dramàticament, el que és estalvi econòmic i material. La inserció de bloqueig automàtic pot bloquejar amb fermesa un cargol en el cargol de rosca, fins i tot si és sotmès a vibracions i xoc, no estarà solt.