Què ens ha de preocupar quan eliminem una inserció de fils?

Quins detalls necessitem saber quan eliminem una inserció de fils?

Se sap que quan s'elimina la inserció de fils de filferro , com la inserció de fils més utilitzada, quins problemes podem trobar?

En primer lloc, quan s'instal·la la rosca de filferro en el forat interior de la rosca d'una màquina, a causa d'una instal·lació poc propera, és possible que hi hagi un fil relliscós o quan es trenqui la tang, la tang no es pot eliminar completament, la qual cosa influirà en la instal·lació de la inserció de fils, més greument. pot afectar la qualitat dels productes, en aquest moment, hem de treure la inserció de fils amb una eina d'extracció i reinstal·lar la inserció de subprocessos.

A més, com tots sabem, la inserció roscada és una espècie de fixació que és com una font, quan la instal·lem, cal prémer-la i esprémer-la en un forat de fil, després de la instal·lació. una inserció roscada pot generar força d'inflor que pot assegurar-se que la inserció no es pot treure quan es cargolar un cargol. Quan es treu una bobina, la clau no està disponible, perquè es pot trencar la clau.


eina d'extracció

m10-tools-21.jpg