Quines eines es requereixen per instal·lar la inserció del fil al forat del cargol?

Les insercions de filferro també s'anomenen coixinet roscat i així successivament. Es tracta d'un tipus de sujetador roscat d'alta resistència, que s'instal·la a l'orifici del cargol per protegir la rosca interna del forat del cargol. La instal·lació d'insercions de fils de filferro requereix l'ús d'eines especials per a coixinets tèrmics, que inclouen aixetes de mans, claus, punxonadores, mànecs de descàrrega i manòmetres, entre els quals s'utilitzen aixetes per mecanitzar el forat inferior de la rosca de la rosca, les claus s'utilitzen per a la instal·lació del casquet roscat, el punxó que s'utilitza per punxar el mànec de la cua, els arbustos de descàrrega s'utilitzen per a l'eliminació del casquet roscat, l'indicador s'utilitza per inspeccionar la instal·lació del buit inferior.

Tap 1.Hand: s'utilitza per processar la rosca interna del casquet roscat. Atès que la rosca externa del buit roscat és una mena de fils no estàndard, la mida de l'aixeta i la tapa M normal són diferents.

2. Polsador: per a la instal·lació de la rosca de filferro en el forat inferior de la rosca, el principi bàsic és que el casquet roscat passi a través d'una secció de rosca de guia, forçant el diàmetre exterior del casquet roscat, de manera que pugui suavitzar-se s'adapta al forat inferior, que es divideix en tipus manual i tipus automàtic.

3. Punxonadores: el propòsit dels punxons és principalment trencar el maneig d'instal·lació del casquet roscat, especialment per al forat de pas, s'ha d'empènyer l'empunyadura d'instal·lació.

4. Arbusts de descàrrega: s'utilitza per eliminar el coixinet roscat que s'instal·la a l'orifici roscat del cos base. Cal treure el mànega de cargol que s'ha de reemplaçar quan s'utilitza durant molt de temps, i la sivella del cargol es necessita perquè la instal·lació no està instal·lada ni en el procés d'instal·lació. ús.

5. Mesurador: s'utilitza per a provar el buit inferior de la rosca interna instal·lada amb rosca, després de la instal·lació del casquet roscat, la precisió del fil interior es basa en les toleràncies de fabricació del perfil d'inserció del filferro i la rosca inferior de la rosca tolerància amb rosca roscada.