quan hi ha una inserció de fils disponible?

La inserció de la rosca és un tipus de tancament intern de rosca tipus nou, que es pot incrustar en materials metàl·lics o metàl • lics, formant un fil interior estàndard intercanviable amb una alta resistència i resistència al desgast, també es pot utilitzar per reparar la rosca interna danyada o despullada. La inserció està formada per filferros d'acer inoxidable amb forma d'acer diamant d'alta precisió, el fil intern i extern són concèntrics i un dels seus extrems té un mànec de corba radial.

En estat lliure, el diàmetre de la bobina és més gran que el del forat del fil, durant la instal·lació, el torque des de l'eina d'instal·lació que s'instal·la a l'empunyadura fa que la contracció elàstica del diàmetre de la bobina s'aturi per fer un forat de rosca intern que es realitzi mitjançant un toc d'aixeta, Després de la instal·lació, el coixinet produirà una expansió com un ressort fet, que fa que la bobina quedi incrustada a la rosca interna amb fermesa, per la qual cosa aquest coixí de rosca serà un fil intern amb alta precisió que es troba dins de la norma internacional.

La diferència de pressió carregada entre el forrellat i l'orifici de rosca es pot resoldre mitjançant l'elasticitat de la rosca, el cable del qual pot carregar la pressió de manera uniforme. D'acord amb les diferents capacitats d'una inserció de cargol, la bobina es pot dividir en dos tipus: tipus lliure d'execució i autocontrol, dels quals, a més de totes les capacitats de tipus lliure, el tipus d'autocontrol té, a més, una capacitat de bloqueig que es decideix per l'elasticit de tancament poligonal que pot fer que el cargol sigui estable.

L'àmbit d'ús concret de la manera següent:

a. Disponible en materials suaus de baixa resistència, com ara alumini, megnès, fusta, plàstic, goma, etc., amb bobina, es pot millorar la força de la connexió, també es poden resoldre alguns problemes, per exemple, el cable deslizable.

b. Disponible en materials cruixents, com ara ceràmica, baquelita, plàstic, etc., amb una bobina, es pot millorar la condició d'unió per tal d'evitar la fragmentació.

c. Disponible en màquina amb cos prim, amb bobina, es pot expandir l'àrea estressada.

d. Disponible en el forat de rosca que sovint es cargola i s'endinsa, amb una bobina, es pot prolongar el període de servei del forat.

e. Disponible en màquines d'indústries químiques, d'enviaments, de vehicles i miners, amb la bobina , es pot evitar el fenomen oxidat que es produeix en un ambient humit, per tal que es pugui mantenir fàcilment.

f. Disponible en aquelles situacions on la seguretat i la seguretat són prioritàries, com ara, aeroespacial, aeronàutica, militar, etc., amb una bobina, es pot evitar el cargol de soldadura.

g. Disponible en equips preciosos, com ara, equipament precís, instrument, amb una bobina, màquina danyada que és causada per un cargol solt es pot evitar.

h. Disponible en les màquines desmuntades per un forat de fil danyat, com ara el cos del motor, la màquina tèxtil, tot tipus de peces d'alumini, el torn, etc.

123.jpg