Aplicació d'inserció de fils de filferro

La inserció de la rosca és la tecnologia més àmpliament reconeguda per a la reparació de fils i la millora de la força del fil a les persones tant a casa com a l'estranger fins ara.

Per reparar la rosca interna danyada, de forma tradicional, l'adopció de forats de soldadura o d'ampliació, i amb inserció de rosca, serà més estalvi de temps i més eficient.

En l'àmbit mundial, l'aplicació de la inserció de filferro s'utilitza habitualment en tres àrees:

Muntatge: roscat de rosca en metall o material metaloide per ser un fil intern estàndard amb alta resistència, alta resistència al desgast i intercanviabilitat. Inserció de cargol instal·lable en alumini, llautó, titani, aliatge de megnesio, plàstic, tauler de densitat i altres materials de projecte amb la baixa resistència pot millorar dramàticament la força del fil intern i la resistència al desgast.

Manteniment: al descobrir un error de processament del fil o reparar la rosca interna danyada, amb inserció roscada, el forat danyat pot ser igual que l'original sense més pes, el que és més econòmic, d'aquesta manera, el cargol original pot continuar usant-se , que pot arribar o superar l'estàndard tecnològic.

Intercanviabilitat: amb la bobina, el forat de rosca mètrica o polzada es pot canviar a l'altre tipus, molt convenient, ràpid i econòmic, disponible per als productes importats i exportats.

free-running-06.jpg

10.jpg