Les insercions de fils de filferro poden reparar el fenomen d'extracció de fils

Una vegada que la màquina o el motlle o alguns altres productes s'utilitzin durant molt de temps, els forats de la rosca dels productes de la màquina o el motlle produiran inevitablement la roscat de despalillado. L'anàlisi de les seves causes específiques inclou principalment els següents punts:

1. L'extracció de fils dels cargols interns per cargols és deguda a un emmagatzematge o manteniment inadequats de la màquina o del motlle.

2. L'ús inadequat condueix a l'eliminació de fils a la màquina o al motlle, ja que en algunes màquines requereix una retirada i instal·lació freqüents, especialment els productes del motlle, potser un motlle ha de ser reemplaçat diverses vegades al dia, i la persona d'instal·lació és massa descuidat i fa que es trenqui el cargol del fil intern.

3. A causa de factors ambientals, l'ús que fa el producte del medi ambient està massa humit, o la temperatura és massa elevada tot provocant danys al fil.

Per descomptat, hi ha moltes raons per al dany de les dents del fil, i l'anàlisi principal aquí són els tres punts anteriors. Quan els fils d'una màquina o un motlle estan danyats, com s'han de manejar?

De fet, el mètode més rendible per al dany dels fils de cargol és instal·lar la inserció del fil. Hi ha quatre tipus d'inserció de fils: inserció de fil, inserció automàtica, inserció tangless i keensert. Aquests quatre tipus d'insercions roscades es poden utilitzar per reparar els forats roscats del filferro de diapositives seleccionant un tipus d'instal·lació. Per descomptat, aquest és també el mètode més eficaç per a la manipulació de cargols en motlles mecànics.