El fil filferro insereix l'especificació del procés de liquidació

Les insercions de fils de filferro es divideixen en dos tipus: inserits de fils de filferro de funcionament i inserits de fils de filferro d'auto-bloqueig. Les insercions de fils de filferro que funcionen gratuïtament tenen una rosca suau i autònoma, i les insercions de fils de filferro d'autocondaje són diferents de les insercions de fils de filferro que funcionen de manera gratuïta. És un anell de tancament amb un o més cercles de poligonal (generalment quadrilàters o hexagonals) per a la comoditat de fabricació.

Les insercions de fil de fil s'utilitzen per a peces de connexió roscades per protegir el fil del material base (acer, ferro, alumini, magnesi, barbeta, coure i altres aliatges i plàstics, fusta i altres materials no metàl·lics) del desgast i el dany. Les insercions de fils de filferro d'auto-bloqueig realment poden assegurar-se que els elements roscats no es deixin anar a causa de l'impacte i la vibració, i es poden tornar a carregar sense una torsió òbvia.

La inserció del fil s'enforteix a causa de la distribució uniforme de les càrregues estàtiques a tot arreu (una prova de tracció mostra que la força de la junta es pot augmentar en un 50%). La inserció de filferro també té característiques d'instal·lació convenient, un baix cost de producció en massa, pot reduir el pes del material base i reduir el volum del material base, etc. Per tant, s'ha utilitzat àmpliament en diverses indústries a l'estranger, i és actualment és promogut i utilitzat a la Xina.