Tots els productes fabricats per Changling Metal (Delisert)

Xinxiang Changling Metal Products Co, Ltd és un fabricant especialitzat amb productes de fil inserits, kits de reparació de fil, trepant, ample d'anell, manòmetre, etc.

Passem ISO9001-2008 el 2005. Seguim millorant la qualitat cada dia. Hem estat sempre fent tot el possible per oferir als nostres clients d'alta qualitat, el millor preu i serveis satisfactoris.

ChangLing (CLCOIL) ja ha estat reconeguda com una de les tres empreses d'inserció de rosques més grans, ubicada a la ciutat de Xinxiang, que és la forta ciutat industrial del centre de la Xina. La nostra empresa compta amb avançades màquines de bobinatge CNC, projectors de gran grandària, microscopi electrònic, etc. La nostra empresa està dedicada a la R + D de rosques inserides, inserció automàtica, inserció de claus (keysert) des de l'establiment. I tenim l'objectiu de desenvolupar productes del mercat mitjà i de mercat de gamma alta al món, mitjançant l'elecció de materials d'alta qualitat estrangers i les tècniques de control avançat del món. Els nostres productes són reconeguts per tots els clients després de ser introduïts al mercat. CLILIL es compromet a convertir-se en la marca de primera categoria de Torn Torn Insert al món amb el concepte d'honestedat i esperit de creació.

El nostre eslògan és "la qualitat determina la marca de CLCOIL, la credibilitat continua la nostra cooperació".


RFQ tools kits.jpg