Anàlisi de raons per a la relaxació de la inserció de fils de filferro

La inserció de filferro ocasionalment apareixerà solta en el procés d'aplicació, així que quina és la raó d'aquest fenomen?

1. L'estrès compressiu de la superfície, causat per la soldadura, ja que el cargol o l'estrès de contacte de la superfície de la rosca, estant connectat, serà un anell de plàstic a la superfície del SAG. En ús,

Si la deformitat (anomenada tensió compressiva de la superfície), l'allargament disminueix el cargol, reduint el cargol precarregat, la roda de nus fàcil de deixar anar.

2. El cargol radial perdre el cargol, respectant la força d'excitació radial i la força de vibració axial, van fer moltes proves i el resultat està subjecte a un cargol d'eix. Pot ser una connexió solta o no es pot facilitar, però es va retirar quan s'exposa a la força radial. un cert grau definitivament es perd. Després de la precarga, la femella de rosca prendrà una rosca d'expansió radial per expandir-se radialment quan la força radial externa i, en certa mesura, es descomponen les rosques radials

La mateixa força d'equilibri, el moviment radial exigeix ​​que la rosca i la rosca al llarg del coeficient de direcció tangent de la fricció estàtica disminueixi l'espiral o es dirigeixi a zero o disminueixi l'angle de fricció igual a zero. Comproveu la determinació zero o negativa, a prop de la femella solta.

3. Els cargols lleugerament en superfícies roscades i les superfícies de contacte del sit i del connector

Com a resultat de la transformació d'una resistència, quan s'aprimen els cargols, es produeix una deformació de plàstic local quan, després del cargol, es va aturar. Però, a causa de connexions cargolades.

Sigui propens a vibracions i xoc i els efectes de la càrrega cíclica, en aquest moment, i continuaran produint-se alguns materials de superfície de plasticitat local, donant com a resultat una disminució de la precàrrega (inicialment solta), disminució, les nous són de fàcil rotació.

wire thread inserts