Aplicació del fil filferro Insert In Life

De fet, molts llocs usen insercions de fils de fil , però de vegades no s'adonen. Per exemple, els motors en ús, a excepció de la bateria "rotar" el desgast "cilindre", apareixeran al bloc de cilindres i al trencament de lesions del cap del cilindre, juntament amb la tensió plana i l'erosió de l'aigua, així com les ungles, els defectes del forat del cigarret i així successivament. Aquí detallem l'aplicació de la vida d'inserció de filferro.


Els cilindres són parts essencials del motor, una de les peces principals del cap del motor del cilindre. Cilindre i cos de cilindre amb fundició grisa o fosa d'alumini (models Jetta, Santana del cilindre del motor per al cilindre d'alumini gris que fabricava ;; Beverly model del motor del cilindre i el cilindre d'alumini), formen una estructura complexa, Shi també fortament s'escalfa en comparació amb la situació complexa, no solament lligar el propi Diputat seria la fricció i la corrosió del cos, el cilindre també pot ser causa de la presència d'estrès residual de fosa i produint deformitat, danyar la relació mútua Seccions Equalizadoras Adjuntas a causa de tensions tèrmiques degudes a la temperatura Nononiforme pot causar esquerdes, que poden afectar el rendiment del motor, la fiabilitat i la durabilitat.

Aplicació de la reparació d' inserció de filferro : el treball de reparació del motor d'automòbil a causa del desmuntatge i el fil d'acoblament o de les rosques danyades pot ser causat per desgast en el treball mitjançant una reparació d'inserció de filferro de perfecció. Però si es tanca i s'engega prop del lloc del fenomen de craqueig quan és greu, hauríeu de substituir el bloc de cilindre o el capçal del cilindre.

wire thread insert