Muntatge de procés d'inserció de fil de filferro d'acer

1 perforació

Segons especificacions, la corresponent norma broca, profunditat de perforació d'ús és superior o igual a la profunditat d'instal·lació de cargol del filferro d'acer; Tingueu cura de no disminuir el forat, fer xip no caiguin en. Després de la perforació, countersinking no poden excedir de profunditat de camp 0.4, a causa de forat countersink excessiva per a cargol d'acer cargol de conjunt.

2, tocant

Amb l Etiquetatge fil conjunt especificacions d'acer de filferro Lo conjunts d'aixetes tocar, tocar la durada ha de ser longitud de cargol més de acer, per a través forat, tot tocant; tocar de precisió determina la norma final a la zona de tolerància de forat, l'usuari per seleccionar adequadament mètode escoltes i lubricació, forat cec copets a la força adequades per evitar aixeta trencat. Després de tocar, es netegen el forat de fil, generalment amb pistola d'aire comprimit, el forat cec d'utilitzar també una llarga broquet amb forat radial des de baix a dalt neteja, o pot utilitzar mètode de neteja per netejar el forat de fil. La precisió del cargol fil és alt, l'aplicació de cargol d'acer especial estableix la inspecció ample inferior.

3, instal·lació

En general, utilitzar l'instal·lador de mà per instal·larla màniga de cargol de filferro. La màniga cargol d'acer s'organitza en l'eina d'instal·lació i el mànec de la instal·lació està incrustat en el Solc de barra guia i la maneta d'eina és girat per cargolar la màniga fil cargol en el forat de cargol i deixar la 0,25-0,75 fil buit des de la superfície de la bobina. Una petita quantitat d'instal·lació de filferro d'acer Lo conjunts i M14 * 2 conjunts de Lo fil gruixut d'instal·lació es pot instal·lar utilitzant la "T" tipus ranura o fil eines i tingueu cura de no imposar gran força axial de la nansa de muntatge de màniga amb fils de filferro per prevenir deducti arbitrari el". Després de la instal·lació dels conjunts de Lo filferro d'acer, com l'estàndard d'inspecció de grau de precisió del fil intern forats, nivell corresponent disponible mesurar inspecció.

4, anar a la maneta

Per un anell de filferro d'acer amb un solc trencat, el mànec de Greuges cessa després de cargolar en el forat de cargol, i s'utilitzaran l'eina de maneta. El forat a través, la maneta filferro amb fils màniga muntatge trencat, generalment amb el mecanisme d'empenta muntada en alineació amb 200g sobre la maneta, el martell estava a punt de suprimir, per M18 * 2.5 o més gruixut cable Lo conjunts i M14 * 1,25 damunt el terreny de joc fina Lo conjunts de filferro , amb una pinça la palanca flexió pot trencat. Llavors la maneta trencada es treu des del forat de cargol.


Nota: si la automàtica impuls dispositiu amb cops de puny automàtica cap interruptor de filferro d'acer que lo conjunts de seguretat a la part inferior de la força adequada pot ser com impuls maneta de muntatge.

821170117_999.jpg821170489_488.jpg