Comproveu si l'orifici del fil és estàndard després d'instal·lar una inserció de subprocessos

Instal·lar una inserció de rosca en el forat de fil pot millorar de manera efectiva la força de connexió del forat de rosca i algunes capacitats, com ara la resistència a la corrosió, la resistència a la calor i evitar la soldadura.Els passos de la instal·lació són la perforació, la rosca, la prova del forat del fil, provant forat de fil. Algunes persones poden confondre's perquè provar el forat del fil apareix dues vegades? De fet, els dos passos són necessaris, que són els passos importants per comprovar si aquest forat de fil és estàndard, a continuació, anem a saber més sobre aquest pas.

Després de tocar, és necessari provar l'orifici de rosca en primer lloc, amb un indicador d'endoll d'orifici inferior per comprovar si el fil és fins al grau, si és correcte, seguiu endavant, en cas contrari, cal tornar a tocar.

Si es pot aconseguir estàndard per primera vegada, amb una clau d'enrotllament de la bobina en el forat del fil, després d'acabar la instal·lació, esborrar tang i, a continuació, és hora de tornar a provar l'orifici del fil, aquesta vegada, utilitzant un amplificador de rosca a prova-ho, si el forat és perfecte, seguiu instal·lant el cargol en el forat del fil, si no, eliminant la inserció del fil i la instal·lació de nou. Els passos concrets de la següent manera:

Utilitzant l'ample de l'amplada inferior per provar, si el forat és estàndard, el indicador de desplaçament i sense indicador de desplaçament es poden processar amb fluïdesa. Si el manòmetre no funciona, això significa que el forat és massa petit, l'aixeta és massa petita o s'utilitza l'aixeta. Si el manòmetre no s'atura, això significa que el forat és massa gran, l'aixeta és massa gran o el tècnic no està adient per fer-ho i per altres motius.