Arxius habituals Insereix eines d'instal·lació

Inserció de filferro comú: alta resistència, alta precisió, nus de llum de superfície de laminació en fred forma precisa de bobina espiral de filferro d'acer inoxidable en forma de diamant per a rosques internes i externes de gran precisió concèntrics, cargol d'acer ben establert després de la formació d'una precisió interna de gran precisió fil d'acord amb les normes internacionals, el seu rendiment és millor que el fil interior format per atacar directament el bé.

La inserció del filferro després de la instal·lació, la zona de tolerància del forat roscat depèn de les toleràncies de fabricació de la superfície d'inserció del filferro i les toleràncies del forat d'inserció del filferro; toleràncies de forats de muntatge, depenent de la precisió dels forats de muntatge del cargol, que formen 6H de freqüència, classe de tolerància d'alta precisió fins a 5H, 4H; fil estàndard unificat 2B, 3 b. Selecció d'inserció de rosca de filferro especial de la zona de tolerància requerida per a utilitzar unitats basades en els mètodes d'aixeta i tàctil (atac, atac) i lubricació, etc., per assegurar la vostra precisió i els requisits.

Quan instal·leu els productes de cargol, sovint necessitem utilitzar eines de fil, morir i fer-ne més comú. Aquest dispositiu també es pot utilitzar com a processador o corrector d'eines de mecanitzat de fils de rosca, cargol ajustable, processament manual o instal·lació de màquines usades en existència.