Història del desenvolupament del fil mundial

A causa de les funcions d' inserció de filferro que és fàcil d'instal·lar i treure, la inserció de filferro és àmpliament utilitzada en la producció mecànica. El producte fil és un dels primers invents mecànics simples. En l'antiguitat, la gent va adoptar un fil per fixar l'armadura, esprémer els vins d'oli i elaborar i així successivament.

No obstant això, el fil es va utilitzar oficialment en grans quantitats després de la primera revelació industrial. Com que la gent del Regne Unit va inventar torn de cargol, cargol i aixeta, que va col · locar les bases tecnològiques de la producció de peces de fil en grans quantitats. El 1841, els britànics Whitworth van aconseguir el primer Thread Standard Nacional, és a dir, el fil de cargol Whitworth que va establir una base tecnològica de fil estàndard. El 1905, els britànics Tyler van inventar el principi de Tyler. A partir d'aquest moment, el Regne Unit es va convertir en el primer país que va dominar completament les tècniques de processament i detecció de fils i el fil de polzades, l'originador de fils moderns, és el primer estàndard reconegut a nivell mundial, amb l'augment del Sun Never Set, i usat.

Els EUA, l'estrella ascendent, es va desenvolupar sobre la base del fil de Whitworth britànic. Després de la segona guerra mundial, va ser el fil comú utilitzat pels aliats, i el seu codi és ONU.

El fil mètric ordinari va aparèixer més tard, el seu codi és el fil mètric, que es va originar a partir de la cadena N als Estats Units, que es va utilitzar àmpliament a Europa i Xina i es va classificar en ISO.


free-running-26.jpg