Elements de producció de fils de filferro de fixació insereix

1. Utilitzeu la força de treball.Insercions de fil de filferrosón fixacions roscades d'alta resistència. Els requisits de força de treball són molt alts, que requereixen funcions resistents a l'òxid, resistents al desgast i resistents a la calor.

2. Requisits d'especificació del producte. Els forats de cargol de la mateixa especificació tindran diferents requisits de longitud. L'especificació de longitud de la inserció del fil de filferro té diverses especificacions de longitud d'1D, 1.5D, 2D, 2.5D i 3D.

3. Requisits del sistema de fils. Amb el desenvolupament de la societat xinesa, els estàndards de fil domèstic ara tenen una varietat de sistemes de fils, com ara: mètric, imperial, americà, i així successivament. Per tant, els estàndards de filinsercions de fil de filferrotambé ha de tenir diversos estàndards del sistema de fils.

4. L'estàndard de la forma de la dent fina. El fil del forat de cargol es divideix en fil gruixut i fil fi. Per tant, els requisits del tipus de fil també s'han de prestar atenció a quanla inserció del fil de filferroes produeix.

5. L'estàndard de producció de fil fil de fil de filferro.

6. La direcció d'instal·lació o direcció de rotació deel fil de filferro insereix fixació.

 Wire Thread Insert