Halloween --- tractar o trucar

Avui és el dia occidental de Tots Sants, Changling Metal celebrant aquest dia amb tots els nostres amics estrangers.

El dia de tots els sants és comunament conegut com Halloween, que originalment és un festival religiós per al cristianisme, inclòs el catòlic el novembre. El catòlic considera Halloween com a dia de la massa, tret que hi hagi una raó irresistible, tots els seguidors han d'unir-se a la missa a les esglésies aquest dia per commemorar tots els sants que havien estat allunyats i van ascendir al cel, els sants més famosos de la història catòlica en particular. En els talons del Dia de Tots Sants és el Dia de Tots els Ànimes el novembre del segon quan tots els seguidors oraran per aquelles ànimes que no han ascendit al cel i amb la seva pregària, aquestes ànimes poden ascendir cap al cel.

Halloween és el festival tradicional occidental el 31 d'octubre de cada any, que sempre és incomprendido com el Dia de Tots els Sants per la gent de la regió asiàtica

Halloween es pot remuntar a l'any nou de l'antic Celtic quan el Celtic oferia sacrificis als morts per evitar que el mal fos pertorbador, mentrestant, adoraven l'esperit ancestral i el bon esperit per beneir-los un cruel hivern segur. A la vigília (Halloween), tots els nens es disfressaran amb disfresses i màscares i recullen caramels de porta a porta.

1.jpg

2.jpg