Feliç Dia d'Acció de Gràcies als nostres amics estrangers

Dia d'Acció de Gràcies és un antic festival originari i celebrat pels nord-americans, que és un dia de reunió per als nord-americans. En el passat, no hi va haver una data definitiva per al dia d'Acció de Gràcies, i va ser decidida temporalment per tots els estats d'Amèrica. Fins a 1863, Després de la independència d'Amèrica, el president Lincoln va fer d'aquest dia un festival nacional, el 1941, el Congrés va declarar oficialment que el quart dijous de novembre serà el Dia d'Acció de Gràcies anualment. El període de vacances de Acció de Gràcies dura de dijous a diumenge.

El 1879, el Parlament de Canadà va declarar que el Dia d'Acció de Gràcies serà el sisè de novembre i serà la festa nacional. Després, la data de The Thanksgiving Day havia estat canviada moltes vegades, fins al 31 de gener de 1957, el Parlament va anunciar que el segon dilluns de l'octubre serà el Dia d'Acció de Gràcies.

A més d'Amèrica i Canadà, Egipte, Grècia i molts altres països celebren el seu propi Dia d'Acció de Gràcies, però no hi ha Dia de Acció de Gràcies al Regne Unit, França i altres països europeus. Alguns erudits a la Xina van proposar una vegada més per establir el Dia de les Gràcies a Xina per promoure la cultura tradicional.

Changling Metal et desitgeu unes vacances feliços!

2_副本.jpg

11.jpg