Com podem identificar un Insert de fil amb millor qualitat?

   Sempre es diu que el que vostè va comprar mereix quant heu pagat, enInsereix un filmercat, el preu del filferro fil Insereix és diferent. Alguns clients poden tenir la ment de xamba que realment puguin comprar la bobina d'alta qualitat al menor preu, però finalment, el material de cargol inseriu no és real SUS304 o la precisió de filferro d'acer inoxidable no reeach estàndard, encara pitjor, la bobina no es pot instal·lar. Per tant, vostè necessita comprar inoxidable cargol Insereix amb alta qualitat de nou, que fa que més paga i residus molt més temps, finalment, perds molt més beneficis, que realment portarà problemes molt no desitjats.

Compra boixa fil no és tan mateix com la compra d'altres elements en Taobao on els productes es divideixen en una autèntica i alta imitació, un element autèntic a preu elevat, que triï una imitació d'alta un, vostè encara pot utilitzar. No obstant això, com tots sabem, roscats són àmpliament utilitzats en Enginyeria militar, aeroespacial i altres industies que reclama més alt, si els productes necessaris no arriben estàndard, que es destriar. Així, com podem comprar roscats amb millor qualitat? Si us plau prengui els següents consells per referència:

a. assegurar-se si el material d'inserir és SUS304.

b. comprovar si el fil exterior de la boixa és a nivell internacional.

c. comprovar si la precisió de filferro inoxidable arriba a 6 H.

m. comprovar si la superfície de cargol inseriu és net.

e. observar la profunditat de notch en l'espiga.

Esperança els consells esmentats són útils per a vostè, si vol aprendre més, navegar si us plau nostra pàgina d'inici:www.delicoil.com.

钢丝螺套.jpg