Com prolongem el període de servei del fil?

La inserció de filferro és una mena de fixador, fabricat en filferro d'acer inoxidable amb forma de diamant, que pot millorar la força del fil.

Gairebé totes les indústries poden trobar alguns problemes relacionats amb el fil, com ara el fil danyat, el fil rovellat, el fil de lliscament de fils, etc., especialment en productes d'alumini, a causa del material tou i l'eliminació freqüent, és molt senzill conduir al filferro i augmentant el forat de fil. A més, la connexió de fils és inevitable en la major part del processament mecànic, de manera que prolongar el període de servei és una prioritat tp als usuaris.

La inserció del filferro es processa amb material de més qualitat i l'acer inoxidable té moltes bones capacitats, com ara resistència al desgast, resistència a la corrosió, resistència a la calor, etc. Amb la seva duresa superior, es pot allargar el temps de servei de peces de la màquina suau com a desenes de centenars de vegades, augmentar la seva força, evitar el lliscament.

La rosca de filferro està disponible per a materials suaus, com ara alumini, magnesi, aliatge, fusta, plàstic, cautxú, que efectivament no permeten lliscar.

free-running-23.jpg