Com s'insereix la rosca de fil al muntatge del forat inferior que és difícil de fer?

(1) utilitzant una senzilla inserció de filferro de filferro sense prepressió d'un excés de parell: swap amb una clau de socket.

(2) embalat en inserció de fils de fil conductor normal, inserció de rosca de filferro de bloqueig de la clau d'inserció o viceversa: intercanvia i combina la inserció de filferro de clau.

(3) roba de filferro d'inserció de fil conductor de la tapa de la guia de la rosca no està en el seu lloc: utilitzeu la inserció de filferro de rosca de filferro especial fil de la rosca de la rosca per la detecció de forat d'endoll, com ara més regles per triar una nova clau de sòcol.

(4) el forat no està net ni neta no compleix els requisits al final de la compensació per facilitar la instal·lació d' inserció de filferro .

(5) Burr propietat comerç de forats molt profunds: el comerç no ha d'excedir una profunditat de 0,4 vegades tonal.

(6) trieu una mica massa petita: canvieu amb una broca de diàmetre adequada.

(7) un avantatge seriós: forat de cargol d'endoll de cargol d'acer al final de la prova, si l'origen de les regles per a l'enviament que voleu utilitzar els nous aixetes.

(8) Introduïu l'angle gran de cable: el fabricant per reemplaçar-lo.

(9) instal·leu els mànecs del centre massa grans: fixats amb pinces o amb el fabricant per reemplaçar-lo.

(10) Inserció de fil de fil d'estat lliure de diàmetre exterior massa gran: si no a través d'un fil conductor de la guia de socket amb el fabricant per reemplaçar-lo.

(11) l'estructura de la matriu complexa: depenent de la solució específica, juntament amb els fabricants, com ara la superfície i el cargol, el substrat és molt llarg i pot contenir un destornillador, una clau de presa necessària.

helicoil wire thread insert