Com prevenir la inserció de fil de fil solta?

1. Les rentadores planes poden resistir la fluïdesa provocada per la depressió de pressió de la superfície del rodament, però la relaxació inicial provocada per aquest és més gran, i el rendiment general de la prevenció és deficient.

2. El cargol d'alta resistència pot resistir-se a la desgast causada per la depressió de la pressió de la superfície del rodament, la suelta inicial no és gran, la força FFZ és més gran, la força d'expansió radial de la femella també és gran, el seu rendiment antioxidant és millor, però la seva funció principal és millorar la força de la connexió del cargol.

3. La precarga del màniga llarga és major, el desbloqueig inicial no és gran, la força d'expansió radial de la femella produïda per la precarga està molt lluny de la força radial externa, el seu equilibri no és fàcil de destruir, i té una cert efecte antioxidant, i també millora la força i la força de fatiga.

4 i aprieu els cargols de fixació de nou després d'un període de treball continu, redueix la ruptura inicial, alguns relaxats.

5, rentadora de ressort, laveus de ressort elàstic pla produeix més potència que la precarga i la força radial de les femelles, però a causa de la seva petita tensió de compressió, la tensió compressiva es solta i la mobilització inicial era més gran, el rendiment feble total, la força de fatiga, la funció important de la comunicació.

6, dues nou femella superior a la part superior del gir ajustat de Hui. La producció addicional de Zhijian a partir d'una potència superior, major resistència i augmentada per una força articular produeix una femella d'expansió radial més potent, lluny de la torsió radial de la força externa Shang Rotary tan fàcilment, però cal tenir en compte de tu en dues femelles, aquesta força addicional va produir a Zhijian jugant l'alt efecte de pi. En comprendre per què el filferro solt, pot prendre les mesures apropiades per evitar-ho, i el filferro introdueix més estabilitat.

wire thread inserts