Eina d'instal·lació per a mànega de cargol de filferro d'acer

Eina d'instal·lació per a la instal·lació de filferro d'acer Conjunt de fils d'acer Lo set en el forat roscat, el seu principi de funcionament és fer que el cargol d'acer es realitzi a través d'un fil de guia, forçant la contracció del diàmetre, que fa que el cargol d'acer es baixi ràpidament al fons, dividit en dos tipus clau d'instal·lació manual i semiautomàtica.

La clau d'instal·lació manual usarà el manual de filferro d'acer. Lo set s'enfronta al forat roscat del cos de l'eina, dividit en clau d'instal·lació manual de tipus senzill i en forma de sockets, clau d'instal·lació manual, clau d'instal·lació semiautomàtica, clau d'instal·lació semiautomàtica en dos pneumàtics i elèctrics, amb alta eficiència, posicionament ràpid i precís de les característiques per a la instal·lació, conjunt de lots de filferro d'acer espiral o en la línia de muntatge amb una caixa d'eines * general, les eines de caixa inclouen la instal·lació d'una clau, un toc especial, dispositiu d'empenta automàtic, un El mànec és una mica d'una caixa i el màniga de prova.

La moderna ciutat professional de Xinxiang productes de metall Changling Co, Ltd és una investigació i desenvolupament, producció i venda de filtres automàtics, sensor electrònic, sensor de pressió, indicador de manteniment del filtre d'aire, cargol d'acer i eines especials com una de les empreses de producció. Per obtenir més informació sobre la informació del cargol d'acer, podeu trucar a la nostra línia directa: Contacte: telèfon gerent de Yan: 86-15993028285 QQ: 314758360 Fax: 0086-0373-5735218

19.jpg

扳手 .jpg

螺杆 式 安装 工具 .jpg