No Insereix Tang

Com a avanç de la tecnologia, expectatives i demandes de productes de qualitat superiors.

.Cap tanginsercions són un disseny continu, enrotllat helicoïdalment, bidireccional, filferro. Això permet instal·lació utilitzant una osca en cotxe a cada extrem de la inserció en comptes d'un tang situat en un extrem de la inserció.

En ordre per roscar mascle subjectarERS a pulsar correctament en tanged s'Insereix, la tangs ha de ser trencades. Això augmenta el temps de muntatge total i requereix addicional d'utillatges, per tant, resultant en major cost d'instal·lació. Ambcap tangInsereix que aquest procés és completament eliminat resultant en menor cost d'instal·lació per forat.

En aplicacions que requereixen forats cecs, tanged insercions requereixen espai addicional per sota la inserció per tal de pausa fora l'espiga i no malmetre el material principal. Quan s'utilitzacap tangInsereix que l espai entre la inserció i el fons del forat es redueix considerablement. Això condueix a una reducció de la mida i pes de parts mecanitzat.Cap tanginsercions són FOD lliure pel seu disseny, així no és possible contaminació de tangs perdudes.

tangless insert