Inserció automàtica

  La inserció automàtica és una espècie de rosca autoprotectada que incorpora part amb ranura de tall o forat i ranura de tall una és la més popular amb la majoria d'indústries. Per a alguns materials, aquest tipus de rosca té efecte sobre un bloqueig específic de rosca. Si el cargol de ranura de tall és no prou perfecte,

Es recomana utilitzar 307 i 308 bobines automàtiques, que dificulten les dificultats de tallar materials, que tenen un mur bastant pesat i tres forats de tall que es troben dispersos a la paret, i aquests dos tipus són adequats per a materials prims.


Installstion


Mètode 1: en instal·lar menys, és millor adoptar una senzilla instal·lació que utilitzi un cargol i una femella rellevants, poseu la inserció d'autoaplicació corresponent al cargol i la tuerna fixada, tres parts en el seu conjunt, finnalment, amb una clau, el casquet pot ser enganxat a un forat i, a continuació, treure el cargol.

1.jpg

Mètode 2: quan instal·leu més, cal instal·lar el cargol mitjançant eines d'instal·lació específiques d'inserció automàtica. En primer lloc, poseu la inserció automàtica a l'eina, i poseu-la en un forat acabat, la profunditat és d'una volta. Després d'assegurar-vos que l'eina és vertical a la superfície del forat, torneu el coixinet vigorosament, deixant de cargolar quan el La part superior del buit és inferior a 0.2, que és mínim que la part superior del forat i que inverteix l'eina d'instal·lació de manera inversa.

2.jpg