Inserció automàtica Insereix el sistema introduït

Insercions autoadaptades per a metalls no metàl·lics o més suaus, cap orifici inferior i tocant;

Les insercions d'autoaprenentatge s'apunten, de manera que "s'atribueix a si mateix"; Els cargols comuns són el cap pla, el mateix gruix.

Es diu Self Insertions: forats de perforació per al forat sense tocar, amb els cargols i la diferència general, el cap per les dents nítides, de la relativament gran, i sense rastre de filferro com una mica, no es pot entrar directament a tocar El metall i el plàstic solen utilitzar aquest mètode.

Pot estar en la consolidació del material, pel seu propi fil, es solidificarà "atac - trepant, espremut, pressió" del fil corresponent, tan proper entre si.

Inserció automàtica és un cargol amb una broca, a través d'una eina dedicada a la construcció d'eines, perforació, roscat, fixat, tancament un cop acabat. Les insercions autoadaptades s'utilitzen principalment per a la connexió i la fixació d'algunes peces de plaques primes, com ara la connexió de placa d'acer a color i placa d'acer a color, la connexió de placa d'acer a color i làpides, biga de paret, etc., i el seu poder penetrant generalment no superior a 6 mm, el màxim no superarà els 12 mm. Les insercions autoaplicades solen estar exposades a l'exterior i tenen una forta resistència a la corrosió; el segell de goma pot assegurar que el cargol no es filtri i tingui una bona resistència a la corrosió.

Les insercions autoaplicades solen ser descrites per la sèrie de diàmetre del cargol, la longitud de cada rosca i la longitud del cargol per descriure els tres paràmetres. El diàmetre del diàmetre del cargol és de 10 i 12, el diàmetre del cargol corresponent és de 4,87 mm i 5,43 mm respectivament. El nombre de fils per longitud és de 14,16,24 tres nivells, major és el nombre de fils per polzada, la capacitat de trepat és més forta.

Changling Metal