Petit fil inserit, ús gran

Com es fa una inserció de fil aplicada a la maintanence? Moltes peces de maquinària necessiten connexió d'inserció de cargol, però de vegades, els nostres productes de maquinària també es trenquen, i és hora d'utilitzar inserció de filferro. Una pregunta és com reparar una màquina amb una inserció roscada ?

En primer lloc, el rodet de rosca es pot utilitzar per mantenir-lo, com ara: el motor dièsel, tot tipus de peces de màquines d'alumini, torns i altres peces de maquinària que es puguin descompondre només perquè un dels forats del fil està malmès. Amb la inserció de roscat, la màquina pot funcionar de nou.
instal·lar una bobina és molt fàcil, després de trepar i tocar un forat, es pot roscar la inserció roscada directament al forat.
El casquet de rosca és un nou fixador de fil tipus que inclou inserció lliure i inserció automàtica, fabricada en fils d'acer inoxidable de gran precisió i diamant.

El tipus d'auto-bloqueig té una o dues bobines més que el tipus d'execució lliure. La inserció de triturat s'ha utilitzat àmpliament en aerospacial, militar, enviament, instrument, aparell elèctric, transport, bomba d'aigua, fibra química, enginyeria química, arquitectura, metal·lúrgia i altres indústries. .
Després d'instal·lar un casquet de rosca, l'orifici de la rosca s'ha convertit en un fil intern d'alta precisió reconegut per la norma internacional i les seves capacitats són superiors a la rosca amb una aixeta.

  Changling Metal és un proveïdor i fabricant professional de la producció d'inserits roscats.

La Fira de Canton

AC490390EC98A373629807622BC80368.jpg