Alguns petits coneixements de claus

Les claus han de ser conegudes, però per a alguns coneixements freds i petits detalls, la majoria de la gent pot no estar tan clar. Quan comprem bones eines en els productes de metall Changling, també hauríem de saber l'ús d'eines.

La composició de la clau està composta per bangan i una clau, que s'utilitza per convertir cargols, femelles i altres objectes difícils de girar a mà. El material està format principalment per acer al carboni i acer al molibdè, la clau d'alta qualitat està fabricada en acer aliat de crom vanadí, d'alta resistència i resistència, resistent a la corrosió, de fàcil neteja. L'especificació es basa en l'espaiat de la tapa o la rosca de rosca de rosca xingquina, o per la longitud de la clau, la clau es pot utilitzar segons la forma, el propòsit i la construcció. La funció principal de la clau és utilitzar perns o femelles, i per descomptat, la clau.


Tipus de clau

1. claus de sockets

La mànega és una combinació de diferents mides i màniga de bangan, generalment en un rang per a un grup, incloent el màniga, la barra d'extensió i altres components, la mida de la màniga es divideix en dues polzades, la ranura interna té hexàgon, apta per a una càrrega més pesada treballar

2. claus anelles

Meihuaduan es fa normalment com un cargol (tapa) inicialment afluixat amb l'últim tirador de tancament.

3. claus oberts

Generalment pren sis a deu com a grup, en l'ús de la mida shuangtouduan, el mateix es divideix en públic i en anglès dos.


Tingueu en compte que l'ús de la clau petita

1. seleccioneu la mida correcta de la clau, no es poden utilitzar femelles mètriques per girar la clau anglesa.

2. No utilitzeu la clau oberta per fer el cargol (CAP) de la relaxació inicial i el bloqueig final.

3. Si la deformació d'obertura de la clau obert, ha de canviar immediatament, per no girar l'angle de la femella i no pot girar.

扳手 .jpg