Alguns consells sobre Spanner

Alguns consells sobre la clau


Tots hem pogut saber la capacitat de la clau, però la majoria de nosaltres potser no coneixem trivials i petits detalls de la clau. Quan el nostre departament de compres de la nostra fàbrica ha comprat claus angulars, mentrestant, és necessari adquirir un mètode d'ús, parlem més detalls sobre la clau aquí.
Una clau inclou la palanca i el capçal, que s'utilitza per cargolar el cargol, la femella i altres objectes que són difícils de rotar per les mans. En general, es llança mitjançant acer al carboni o acer al molibdè, però la clau amb més qualitat està feta de crom acer d'aliatge de vanadi, amb gran obdurabilitat, resistència a la corrosió i fàcil neteja. Les seves mides depenen de la longitud de la clau i es pot utilitzar una clau d'amplada que s'adapti a diferents formes, usos i estructures. El panell s'utilitza principalment per apretar o afluixar el cargol o la femella, per descomptat, es pot utilitzar per defensar-se :)
Tipus de clau:

a. Tecla de connexió

La clau del socket inclou un sòcol amb diferents mides i una barra de palanca o corredissa, a més, la mida de la presa inclou mètriques i polzades, i el seu suface interior és hexàgon, que està disponible per a un treball més pesat.

222.jpg


clau de b.Box

La clau de la caixa sempre s'utilitza per alliberar el cargol al principi i endurir-se per fi.

555.jpg
c. Obrir la clau

En general, de sis a deu peces consta d'un conjunt, que inclou també tipus mètriques i polzades.

444_副本.jpg

Alguns consells per utilitzar la clau.

a. Ús de la clau apropiada amb la mida coincident.

b. No useu mai la clau d'obertura per afluixar el cargol al principi o estrenyent per fi.

c.Si hi ha deformació de la clau oberta, modifiqueu-ne un de nou.

Aquests són els consells sobre clau anglesa, espero que tingui una mica d'ajuda.

Changling Metal s'especialitza en la producció d'inserció de fils i articles rellevants, benvinguda a la consulta dels amics. nostre lloc web: www.delicoil.com.