Mètode de tractament superficial de fixacions

Tractament superficial de fixacions: els fixadors tenen una àmplia gamma d'aplicacions, que es poden utilitzar en la indústria aeroespacial, la indústria de fabricació d'automòbils, la indústria electrònica, la indústria de la construcció naval, la indústria militar, diverses indústries de maquinària, etc. Entre aquestes moltes indústries, cada indústria An té diferents requisits per als productes de fixació. Per tant, aquestes indústries han presentat diversos requisits per als productes de fixació. Avui parlaré dels requisits de diverses indústries sobre el tractament superficial de les fixacions. Dreta.

La primera categoria és el tractament de immersió de zinc a la superfície de les fixacions. El procés de bany de zinc de fixacions es divideix en galvanització de bany calent i infiltració de zinc. Galvanització de bany calent de fixació s'utilitza generalment per a productes de fixació amb força de fil per sota de 10.9. Com que la temperatura de galvanització en calent és relativament alta, la temperatura del zinc està per sobre dels 500 graus, i el procés de galvanització en calent de fixacions és el més difícil de controlar Baidu està galvanitzat. Si el zinc és massa gruixut, afectarà el cargol dels perns. No obstant això, el procés de galvanització en calent de fixacions té una bona resistència a la corrosió.

El procés d'infiltració de zinc de fixacions és relativament bo en el gruix i la uniformitat del zinc dels productes de fixació. A més, en termes d'entorn, el procés d'infiltració de zinc és millor que el procés de galvanització de bany calent.

La segona categoria és l'electricitat. L'electroplating de fixacions es refereix a submergir les parts de les fixacions que necessiten ser electroplatades en una solució aqüesca específica. La solució aqüesca contindrà alguns compostos metàl·lics dipositats, de manera que després que el corrent passi per la solució aqüesca, les substàncies metàl·liques de la solució es precipitaran i s'adheriran a La part immersa de la fixació. L'electroplating de fixacions generalment inclou zinc, coure, níquel, crom, aliatges de coure-níquel, etc.

Self Tapping Insert