L'equinocci tardor

L'equinoccio otoñal, el setzè terme solar en el calendari lunar xinès, en general, comença a la vint-i-segona o vint-i-tres al setembre de cada any. El sud de la Xina, en aquest moment, entra a la tardor i irradia directament l'equador terrestre, el sol comença a arribar a 180 graus de longitud celeste, de manera que el dia es divideix en dues parts, a saber, dotze hores dia i nit respectivament, i globalment, no hi ha cap fenomen de dia o de nit polars. Després de l'equinocci tardor, l'escala de la nit polar al voltant del pol d 'Àrtic es expandiria i la magnitud del polar al voltant del pol d' Antàrtida s'estendria gradualment. Amb la declaració i la descripció escrita al Variorum of Monthly records sobre setanta-dos pentad, a mitjans d'agost, l'equinocci significa mitjana (comparteix la mateixa explicació de Spring Equinox), és correcte a mitjan noranta dies, per la qual cosa és anomenat equinocci. Equinocci significa la meitat que és el punt mig de noranta dies a la tardor.

Hi ha dues declaracions sobre Equinox, una d'elles segons la nostra antiga regla per dividir quatre estacions que comencen amb l'inici de la primavera, l'estiu, la tardor i l'hivern. El dia de l'equinocci tardor es troba a mitjan noranta dies a la tardor, que va dividir la tardor en dues parts mitjanes

L'altre és que en aquest dia, vint-i-quatre hores es divideixen en mitjana, dia i nit se situa a la meitat respectivament.

La tardor ve, l'hivern és molt enrere?

Changling Metal es preocupa per tu, cura't, amics meus.

Changling Metal.jpg

DELISERT.jpg