Classificació i aplicació de claus

breu introducció

clau d'inserció de fils: també coneguda com "eina d'inserció de filferro" és una eina especialment utilitzada per a la inserció de fils de fils d'instal·lació (o eliminació). La inserció de filferro (també conegut com a barril, funda de rosca, sitao de rosca, barril d'acer inoxidable) és un filferro d'acer inoxidable d'alta resistència, d'alta precisió, d'acer inoxidable de diamant suau. Per al tongxinti de rosca interna i externa d'alta precisió, es pot formar un fil estàndard, el paquet espiral pot formar un fil intern d'alta precisió en línia amb la norma internacional, les seves propietats són millors que la rosca formada. La inserció de rosca de filferro es divideix en un cargol normal i atornillat, es pot enroscar en materials metàl·lics o no metàl·lics (material d'aliatge d'alumini d'alta força d'alumini, ferro fos, ceràmica, fusta, plàstic, cautxú, baquelita i altres materials de baixa resistència) per formar m estàndard , mj fil interna, i pot distribuir l'estrès i protegir el fil de la matriu.

classificació

La clau d'inserció del filferro està dividida en: clau d'inserció de rosca de filferro (també coneguda com a eina de muntatge d'inserció de filferro) clau d'inserció de rosca de filferro (també coneguda com a eina d'inserció de filferro)

mètode d'aplicació

Instal·leu la clau amb una clau d'inserció de rosca de fil, premeu el canó per prémer el forat del cargol fins que la distància entre la mànega del cargol i el pla de la peça no sigui superior a 1/4 a 1/2 volta. Desconnecta la inserció de la punta de l'extractor al contenidor de canó, premeu fermament per mantenir el maneta i gireu en sentit contrari a les agulles del rellotge per a baixar el canó.

扳手.jpg