La classificació d'insercions de fils de filferro i la introducció d'eines d'instal·lació

La inserció de fils de filferro és un nou tipus de fixació roscada, que és un cos concèntric semblant a una molla de fils interns i externs fabricats en filferro d'acer inoxidable d'alta resistència, d'alta precisió i superfície llisa amb secció transversal en forma de diamant. És un inserit desenvolupat per protegir el forat roscat de metalls no fèrrics. Es cargola i es subjecta en el forat roscat d'una de les parts connectades per formar un fil intern que compleixi els estàndards internacionals. La forma és similar a una molla en espiral, amb alta duresa i bona rugositat superficial.

Les insercions de fils de filferro es divideixen en dos tipus: tipus ordinari i tipus de bloqueig. El tipus de bloqueig és afegir un o diversos torns d'anell de bloqueig sobre la base del tipus ordinari. Les insercions de fils de filferro estan incrustats en els forats roscats de materials d'enginyeria de baixa resistència com alumini, aliatge de magnesi, ferro fos, acer de vidre, plàstics, etc., i poden formar fils M, MJ estàndard, amb alta resistència a la connexió, resistència al terratrèmol, resistència a l'impacte i resistència al desgast. I pot dispersar l'estrès i protegir el fil de la base, que allarga enormement la vida útil de la base. A més, la inserció de fils de filferro també es pot utilitzar com a mètode de restauració quan els fils de la matriu original es salten o es desordenen, sense provocar que tota la matriu es desballesti, i el manteniment és convenient, ràpid i econòmic.

Eines d'instal·lació:

La instal·lació d'insercions de fils de filferro requereix eines especials per a insercions de fils de filferro, que inclouen principalment aixetes especials per a insercions de fils de filferro (aixetes st), fils de filferro insereix claus d'instal·lació, punxons, unscrews i fils de filferro insereix indicadors de connexió del forat inferior. Entre ells, l'aixeta s'utilitza per processar el fil intern per instal·lar la inserció de fils de filferro; la clau d'instal·lació s'utilitza per cargolar la rosca de filferro inserida en el forat inferior roscat del cos base; el punxó s'utilitza per colpejar la nansa de muntatge del fil de filferro inserit amb la ranura trencada; el desenroscat s'utilitza per treure La inserció de fils de filferro s'insereix en el forat inferior roscat del cos base; el indicador del forat inferior s'utilitza per detectar el forat inferior roscat.