L'ús extensiu d'inserció de fils de filferro

1. augmenta la força d'unió: es pot utilitzar per a aliatges de baixa resistència com l'alumini-magnesi. fusta. plàstics. la deformació de material de baixa resistència, com el cautxú, evita el lliscament. de. la dent equivocada.

2 superfície de suport augmentada: es pot utilitzar per requerir una connexió forta i no augmenta el diàmetre dels forats del cargol i les parts del cos primes 3 i millorar les condicions de connexió: es pot utilitzar en ceràmica. bakelita. materials fràgils cruixents com ara fixació de vidre, eviten efectivament els fenòmens de fragmentació.

4 resistència al desgast: es pot utilitzar amb freqüència desmuntat. instal·leu la mecànica i sovint gireu els forats del cargol a l'extensió de la seva vida útil.

5 nus a prova d'òxid: es pot utilitzar en la indústria química. vaixell. vehicles. meu. meu. equip de camp, adaptat a humit. corrosió en entorns durs, com ara l'ús, fàcil eliminació per a la instal·lació i el manteniment.

6 anti-fluix: es pot utilitzar per a l'espai. aire. situacions d'alt risc com l'equip militar.

7 resistència al terratrèmol: es pot utilitzar per a instruments. valor de precisió i equips de potència.

8 per a reparacions: exemples simples, com el bloc del motor, peces d'alumini. un ganivet de torn, com un forrellat de bolcada danyat i desballestat, simplement tocant-lo de nou. instal·leu tapes de cargol, la paperera està de tornada dels morts!