La gran neu

The Great Snow és el vintè primer terme solar en vint-i-quatre termes solars, que sempre ocorren setè o vuitè dia al desembre anualment.

The Great Snow significa que serà molt més fred i serà més possible que la neu que a Snow Lleugera, cosa que no significa que les nevades seran fortes, al contrari, la precipitació en tots els àmbits serà poc gradual després de la Gran Neu .

Es diu que les verdures de decapatge a la Lleugera nevada i la carn de decapat en la gran neu, quan arriba la gran nevada, cada família escorça una mica: posar sal a tots els ingredients relacionats en una olla per revoltar fins que es faci, després que els ingredients agitats siguin ficar-se fresc, pintar-los a peix, carn o altres aus de corral tant a l'interior com a l'exterior, amasar-los i pastar-los, fins que el color de la carn estigui cada vegada més fosc, es gasta algun líquid a la superfície, posant la carn i la sal restant en un gerro en un lloc fresc. i amb retroil·luminació, premsat per una pedra, retirar-lo després de mig mes i penjar-lo sota un solc cap al sol, tot el que s'ha fet es prepara per donar la benvinguda a l'any nou.

22.jpg

11_副本.jpg