El mètode per resoldre el fàcil trencament de la barra de cua de la màniga rosca de filferro

Inserció de fils de filferroés una mena de fixacions roscades d'alta resistència. Les insercions de fils de filferro es divideixen en insercions de fils de cua i insercions de fils no cues. Instal·lar la inserció del fil de filferro en el forat roscat intern pot millorar la força del forat roscat i evitar que els forats roscats interns semblin roscats, sivellats, usats, corroborats, oxidats, etc.

Pel que fa al problema que la cua d'instal·lacióTell fil de filferro inserirés fàcil de trencar, anem a analitzar primer la raó. Hi ha un shank d'instal·lació plegat horitzontalment en un extrem de la inserció del fil de filferro. La seva funció és instal·lar la inserció del fil de filferro. Aquesta cua de muntatge Hi ha dues raons principals per les quals el mànec es trenca fàcilment:

El primer punt és que el solc de ruptura de la barra de muntatge és massa profund per fer que la barra de muntatge sigui fàcil de trencar. Si es troba que el groove trencador de la inserció del fil de filferro és massa profund, podeu canviar-lo amb el fabricant.

El segon punt és que la barra dela inserció del fil de filferroes trenca fàcilment a causa d'un funcionament indegut. Per exemple, quan instal·leu la inserció del fil de filferro, utilitzeu una clau d'instal·lació per invertir la inserció del fil de filferro o instal·leu la clau del fil de filferro inseriu l'eix Massa força fa que es trenqui la barra de la màniga rosca del filferro. Solució: Està prohibit utilitzar la clau d'instal·lació per invertir el gir de la màniga del cargol i reduir adequadament la força axial de la clau d'instal·lació.

El tercer punt, si vostè no està satisfet amb els dos punts anteriors, vostè pot triar mànigues de cargol sense cua,mànigues de cargol auto-tapping, i mànigues cargolades per cargol per a la instal·lació del forat de cargol.

Tailless Insert