El rendiment dels inserits de fils sense cua i els avantatges de les insercions estàndard de fils de filferro

La màniga de cargol sense cua és un fixador importat, i la màniga de cargol sense cua està especialment adequada per a la seva instal·lació en forats de cargol de materials de baixa resistència. Per a materials de baixa resistència com aliatges d'alumini, aliatges de coure i peces de plàstic, els fils interns sovint es danyen a causa de diverses raons, com ara roscats, sivelles aleatòries, desgast, corrosió i òxid. Tant les mànigues roscades sense cua com les mànigues estàndard de filferro d'acer poden solucionar ràpidament aquests problemes. Instal·leu qualsevol tipus de producte de protecció de fils al forat del cargol, i aquests problemes ja no existiran. La instal·lació de mànigues roscades sense cua o mànigues roscades de filferro d'acer estàndard en forats de cargol de baixa resistència pot augmentar significativament la força dels forats de cargol. Això és especialment cert per a peces de baixa resistència, com ara aliatge d'alumini, aliatge de coure i peces plàstiques.

Comparació del rendiment de les mànigues de cargol sense cua i els avantatges de les mànigues estàndard de cargol de filferro

Màniga estàndard sense fils

1: No s'instal·la cap mànec de cua, utilitza les ranures de ganxo als dos extrems de la màniga de cargol per instal·lar

2: Es pot instal·lar en ambdues direccions, i no cal separar les direccions en instal·lar-les.

3: Les eines d'instal·lació necessàries per a les mànigues de cargol sense cua són trepants, aixetes i claus d'instal·lació.

4: Es pot utilitzar per convertir entre fils mètrics i de polzades.

5: Quan el fil es processa incorrectament o el fil està danyat, la màniga de cargol sense cua es pot utilitzar com a mètode de reparació, que pot realitzar una reparació econòmica, ràpida i eficaç del fil en el forat del cargol.

Inserció estàndard de fils de filferro

1: Amb la nansa de muntatge, utilitzeu la nansa de muntatge per a la instal·lació.

2: La instal·lació incrustada només es pot dur a terme en una direcció.

3: Les eines necessàries per a les insercions estàndard de fils de filferro inclouen broques, aixetes, claus d'instal·lació i eliminadors de cues.

4: Es pot utilitzar per convertir entre fils mètrics i de polzades.

5: Quan el fil es processa incorrectament o el fil està danyat, les insercions estàndard de fils de filferro es poden utilitzar com a mètode de reparació, que pot realitzar una reparació de fil econòmica, ràpida i eficaç en el forat del cargol.