El paper específic del fil del fil Inserir

1.Augment de la força de connexió:

El model d'utilitat es pot utilitzar per al material com l'alumini i el magnesi, com ara material d'aliatge de baixa resistència, fusta, plàstic, goma, etc., que és fàcil deformar i amb un material de baixa resistència, i evita el fenomen del cable lliscant, eliminant seda i dents incorrectes.

2. Augment de la superfície de l'estrès:

El model d'utilitat es pot utilitzar per a parts del cos primes que requereixen una connexió forta i no pot augmentar el diàmetre del cargol.

3. Condició de connexió millorada:

Es pot utilitzar per connectar i fixar baquelita, ceràmica, vidre i altres materials trencadissos i trencadissos. Prevenir eficaçment la fragmentació.

4. Resistència més resistent:

Pot ser utilitzat per cargolar sovint el desmuntatge i les peces d'instal·lació i sovint giren, perllongant la seva vida útil.

5. Nus rebot:

Es pot utilitzar en equips químics, aeronàutics i militars, com ara els requisits d'altes ocasions en factors de seguretat.

6.Altre afluixament:

Pot ser utilitzat en equips aeroespacials, aeronàutics i militars, com ara els requeriments d'elevades ocasions en factors de seguretat.

7. Anni-sismic:

El model d'utilitat es pot utilitzar per a instruments i metres, equips de potència amb un valor precís.

8. Utilitzat per al manteniment:

L'exemple senzill, com el cos del motor dièsel, peces tèxtils, tot tipus de peces d'alumini, eines de torn, com ara un forat de rosca, es desgobriran per dany, sempre que es torni a tocar, instal·lació de la funda de cargol, a la vida.

16.jpg