Els punts tècnics a l'atornillar una inserció de rosca en el forat inferior

La inserció de rosca és un nou cargol intern, que està format per filferros d'acer inoxidable amb forma de diamo en alta precisió, alta resistència i resistència a la corrosió, i sembla que la primavera, en instal·lar-lo en un forat especial de fil, el forat segueix sent l'estàndard , i òbviament pot millorar la resistència de la connexió i la resistència al desgast quan s'utilitza amb un cargol, en magnesi, ferro fos, plàstic i altres materials tous en particular. Estalvia com inserció de roscat, hi ha dificultats per enroscar al forat inferior, ara anem a començar per adquirir alguns punts tècnics.


a. Quan instal·leu bobina amb una senzilla eina d'instal·lació, la inserció no pot obtenir una precompresió que pugui causar més del parell: canviar una clau de connexió.

b.Instal·lació del casquet automàtic amb eina d'instal·lació senzilla: canvieu una clau d'instal·lació igualada.

c. El fil d'orientació de la clau de socket està desgastant tant que provoca una precompression imprevista: utilitzant un calibrador de connexió especial per comprovar el roscat d'orientació de la clau, si la marea no funciona, canvieu una nova clau de connexió.

d. El forat inferior no està clar ni net: aclarir-lo per facilitar la instal·lació

e.El trepant és massa petit: canvieu-ne un.

f. El toc està desgastat: canvieu-ne un de nou.

g. L'identificador de la instal·lació està molt lluny del centre: corregiu-lo amb pilars o poseu-vos en contacte amb la fàbrica i canvieu-lo.

Avui és el dia de Nadal, Changling Metal et desitja un feliç Nadal i feliç any nou !!!!!

multi-helicoil-3_副本.jpg