L'ús d'inserció de rosca pot millorar la qualitat del motlle mecànic

La inserció de filferro (també anomenada vaina roscada, abreujada com sitao) és un material incrustat desenvolupat per a la protecció de forats roscats de metall de color i és apte per a connexions roscades. El cargol es fixa en el cargol o la femella, té l'efecte de reduir la força desigual de les dents roscades i la vibració d'impacte, pot millorar la resistència a la fatiga del fil, reduir el desgast i la resistència a la corrosió del fil. Prolongar la vida útil de la rosca del cargol.


1. prolongació de la vida útil: perquè la inserció de filferro és un material d'acer inoxidable, té una major duresa, que augmenta la vida útil de les parts més suaus per deu a centenars; Augmenta la seva força, també evita la sivella, es produeix el fenomen de la sivella del caos.

2. Augmentar la força de la connexió: es pot utilitzar per a materials d'aliatge suaus i de baixa resistència, com ara alumini i magnesi, fusta, plàstics, goma i altres deformacions fàcils i materials de baixa resistència, eviti les dents enganxoses, etc.

3. Augmentar la superfície de la força: es pot utilitzar per demanar una màquina del cos prima amb una connexió forta sense augmentar el diàmetre del cargol.

4. millorar les condicions de connexió, augmentar la capacitat de coixinatge de la connexió roscada i la força de fatiga: utilitzar un cable d'acer pot eliminar un cargol de rosca i una desviació del forat del cargol entre el to i el tipus de dent, fer una càrrega de distribució uniforme, per millorar el coixinet capacitat de la connexió roscada i resistència a la fatiga. Es pot utilitzar per a la fixació de materials trencadissos com la ceràmica, la fusta elèctrica i el vidre. Prevenció efectiva de la fragmentació.

力矩示意图.png