Consells per triar insercions de fil de filferro

Presti atenció als següents factors a l'hora de triarinsercions de fil de filferro:

1: Els factors ambientals en què s'instal·la la inserció del fil de filferro. Hi ha diversos materials per a la inserció del fil de filferro, com ara materials resistents a la corrosió, materials resistents a altes temperatures i materials resistents al desgast.

2: La longitud del cargol i la profunditat del forat de cargol.

3: Elecció del sistema de mètriques de fil o sistema de polzades.

4:Tipus de fil de fil de filferroselecció: dents gruixuts o fines.

5: Necessitat d'estanquitat de fil de filferro insereix. Per exemple, algunes màquines de vibració tenen una alta intensitat de vibració, i els perns s'afluixen fàcilment dels forats de cargol, el que requereix una inserció de fil de filferro de tipus de bloqueig.

6:La sèrie d'inserció de fils de filferroels productes tenen cinc especificacions de longitud per a cada especificació de fil- són 1 vegades, 1,5 vegades, 2 vegades, 2,5 vegades i 3 vegades el diàmetre nominal del fil. Els dissenyadors poden seleccionar raonablement insercions de fils de filferro de diferents longituds d'acord amb el càlcul de la resistència a la tracció del material de cargol sota l'estrès de cisallament del material base, per tal de complir amb les especificacions convencionals de disseny d'enginyeria.

Wire Thread Inserts