Consells per escollir tap accidentat en forat de fil

Es necessita fer un toc de fil abans d'instal·lar la inserció del fil , és a dir, tocar, de vegades, a causa de diverses causes, l'aixeta es pot trencar i enganxar-se al forat del fil que afecta les següents operacions. Aquests són alguns consells per abordar aquest problema.

    

a. Quan hi ha una part d'aixeta que supera el nivell d'orifici, amb pinchers, cargolant-lo del forat o amb un cisell punxegut, escollint-lo lleugerament. També podeu soldar una femella hexagonal a la part trencada, utilitzant una clau per tirar això.

b. Les causes de l'aixeta trencada són generalment provocades per una força vigorosa, de manera que la vora de tall de la clau trencada està molt fixa en el metall i resulta molt difícil separar-les, per deixar anar el forat a l'interior del forat, el mètode de vibració està disponible. Amb un cisell punxegut, prement contra la flauta de xips, pica repetidament en la direcció oposada del fil fins que la toquilla es talli.


L'aixeta trencada és freqüent durant la tapa del fil intern, però no pot ser massa ansiós, perquè la vostra negligència pot destruir el fil, el que pot provocar redriles o fins i tot més greus, destruint totes les peces de la màquina, per tant, és necessari dominar alguns consells.