Quins són els avantatges d'utilitzar un fil de cable Inserir dispositiu?

1. prolongació de la vida útil: perquè la inserció de filferro és un material d'acer inoxidable, té una major duresa, cosa que augmenta la vida útil de les parts més suaus per deu a centenars; Augmenta la seva força, també evita la sivella, es produeix el fenomen de la sivella del caos.
2. augmentar la força de connexió: es pot utilitzar per a materials d'aliatge de baixa resistència com l'alumini i el magnesi, la fusta, el plàstic, el cautxú i altres materials de baixa resistència fàcil de la deformació, i evitar el lliscament d'un lliscament, dents incorrectes, etc.

3. augmentar la superfície de l'estrès: es poden utilitzar les parts del cos prim que es poden utilitzar per requerir una connexió forta sense augmentar el diàmetre del cargol.

4. augmentar la capacitat i la força de l'impacte de la fatiga de quatre fils, millorar la comunicació, connexions: utilitzar inserció de filferro pot retirar els cargols amb els forats del cargol a la desviació i la dent, i distribuir la càrrega de forma uniforme, per millorar la capacitat i l'impacte de la resistència a la fatiga del roscat. connexions. Pot ser utilitzat en ceràmica, fusta, vidre i altres materials dures i trencadissos i fàcils de trencar. Evitar fenòmens de fragmentació.
5. Morir d'òxid: la rosca de filferro es desliza a partir de les propietats del propi material i les llums que s'utilitzen en la corrosió humida i en altres entorns durs, no es troben amb una base rovellada, evita l'oxidació de la rosca, incapaç de treure i substituir la matriu morta pèrdua cara. Es pot utilitzar en equips químics, aeronàutics, militars i altres situacions d'alt risc.
6. Resistència a la corrosió, resistència a la calor i corrosió: aspecte molt elevat del filferro Inserció d'acabat superficial, pot reduir l'efectivitat de la fricció entre el fil interior i exterior i el mateix material propietats resistents a la corrosió i resistència a altes temperatures. Es pot utilitzar per a l'eliminació regular i la instal·lació mecànica i, sovint, girar els forats del cargol del servei d'extensió.
7, resisteix terratrèmols, estructura de cargol solt: assegurança privada en un ambient de vibració forta i xoc pot moure els cargols tancant el cargol, no perdi, la seva propietat bloquejada és superior a altres dispositius de tancament. Es pot utilitzar en micro màquines i equips cars, aeroespacials, aeronàutics, equipament militar i altres situacions d'alt risc.
8. Fàcil de solucionar: els errors de maneig de fils o la corrupció en la reforma de les pàgines internes, podeu utilitzar una matriu de matriu d'inserció de filferro, podeu utilitzar els cargols originals, de forma ràpida i econòmica. Per exemple, com el bloc del motor, els components tèxtils, les peces d'alumini, el ganivet de torn, com el forrellat del bolet, es torna a tocar i torneu a tocar, instal·leu les tapes del cargol, torni a fer torns a la morta.

9. rosca mètrica: mètrica ← → Imperial ← → estàndards internacionals que utilitzen un forat d'inserció de rosca de fil de filferro molt fàcil i ràpid, econòmic, pràctic i adequat per a qualsevol producte d'importació i exportació.

wire thread insert