Quines són les eines especials d'instal·lació per a la introducció de fils de filferro?

1, la clau d'instal·lació: el cargol d'acer a l'orifici roscat al final de la instal·lació, el principi bàsic de fer inserció de rosca de filferro mitjançant rosca de guiat, forçant un diàmetre reduït d'insercions de fils de filferro, carregat amb èxit els forats més baixos, dividits en dos tipus: manual i automàtic.

2, Oposició: la direcció està dirigida principalment a la ruptura de la instal·lació d'inserció de fils de filferro per manejar, especialment a través del forat per instal·lar l'identificador.

3, ample de rosca: per a la instal·lació de cables per incloure el tema en el forat roscat al final de la prova, el tema d'inserció d'instal·lació de filferro, la precisió d'inserció del filferro de filferro depèn del tipus de toleràncies de fabricació i de les toleràncies de cargol de rosca de filferro.

4, aixetes de sortida inferiors: per a fils de processament de la instal·lació de la inserció de fils de filferro, ja que els fils de filferro exterior inclouen temes de tipus no estàndard, on aquest tipus de aixetes de taps conjunts m diferència de mida.

5, descàrrega: s'utilitza per eliminar la instal·lació a la matriu del fil d'orificis per a inserir fils de fil, durant un període de temps prolongat amb el cargol necessari reemplaçar-se, així com la instal·lació no està instal·lada o instal·lar fil de retrocés, com ara s'utilitza quan cal eliminar.

 bottom outlet taps

 unloadingOppositionthe installation wrench