Què és una inserció sense tang?

No hi ha inserció de trossos, també coneguda com a inserció de fil d'inserció d'instal·lació, disponible per a forats cecs.

L'adopció de cap inserció de pinça (sense mànec d'instal·lació) per a la instal·lació de forats cecs pot evitar molts problemes, per exemple, amb una inserció de fil de corrent gratuïta, a causa del maneig d'adherir-se al cargol, és molt molest treure l'espiga després de la instal·lació i acabar de trencar off tang, de petites mides en particular, que exerceix una mala influència en l'eficiència de la instal·lació i l'ús de la inserció de fils.

però l'eina d'instal·lació sense inserció de tang és igual a la de la inserció de fil de corrent lliure.

Un extrem d'una inserció no és com un con de dues o tres bobines i la seva eina d'instal·lació és un eix de rosca roscat que es coordinarà amb un extrem de la tang no inserit per enganxar una inserció en un forat cec, que és bastant simple. Després de la instal·lació, la punta del cone estarà a la dreta en les parts rectificadores del forat de fil, que poden ser una millor manera de millorar la força d'incrustat de la rosca inserit, mentre que la instal·lació no afectarà l'ús de la longitud efectiva d'un bufador.

Changling Metal Products Co, Ltd