Quines indústries necessiteu utilitzar Inserció automàtica?

Quines indústries es pot utilitzar per inserir automàticament?


La inserció d'autoaplicació és una mena d'inserció roscada d'autoaplicació amb ranura de tall o perforació, en què el tipus de ranura de tall s'utilitza àmpliament en moltes àrees. Per a alguns materials, aquesta inserció de roscat pot formar una capacitat de tancament de rosca perfecta i específica. Si això El tipus de ranura de tall (302) no funciona, generalment es recomana utilitzar tipus 307/308 que va ser un gran avenç en dificultats en el tall de materials. Els dos tipus d'inserció de rosca de filferro autoportant tenen una paret molt més gruixuda i hi ha tres forats rodons amb capacitat de tall escampada a la paret, que està especialment disponible per als materials el gruix dels quals no és suficient.

En termes generals, no és necessari instal·lar inserció automàtica en materials, però per a algunes peces de connexió especials, a causa de l'alt nivell de tensió i disseny especial, cal la inserció automàtica.

La inserció del cargol d'autoaplicació és una mena de producte que es produeix i prova de forma rígida segons ISO / TS16949 QS, i l'aplicació d'inserció roscada automàtica gairebé s'utilitza en les indústries metàl·liques i plàstiques. Aquests productes han estat aplicats a motors d'automòbil, motors de vehicles civils i comercials, de transmissió, aeroespacial, ferroviària, etc., i la seva qualitat mai ha estat qüestionada.

302 inserció automàtica

307/308 inserció automàtica