Per què cal instal·lar una màniga de cargol auto-tapping al forat de cargol de la màquina?

Per què cal instal·lar una màniga de cargol auto-tapping al forat de cargol de la màquina? Màniga de cargol auto-tapping és una mena de fil d'alta resistència en fons productes de fixació. Hi ha 4 tipus de fixacions de beina roscades: màniga de cargol de filferro d'acer, màniga de cargol auto-tapping, màniga de cargol de cargol i màniga de cargol sense cua. Aquests 4 tipus de bec roscat són fixacions roscades d'alta resistència i alta precisió. La instal·lació de qualsevol d'aquests 4 tipus de productes en els forats de cargol de la màquina pot augmentar la força dels forats de cargol i enfortir els cargols. Les funcions resistents al desgast del forat, resistents a la calor i resistents a la corrosió poden prevenir eficaçment l'enfilat, la sivella aleatòria, el desgast, la corrosió, l'òxid, etc. sota l'impacte, la vibració i la càrrega variable (força, temperatura).

Hi ha 4 tipus de productes de fixació rosca. Llavors, per què triar mànigues de cargol auto-tapping per a la instal·lació? Com que els passos d'instal·lació són senzills quan s'instal·len mànigues de cargol autotascants. Després de perforar els forats de cargol, no hi ha necessitat d'utilitzar aixetes Tapping, podeu instal·lar la màniga de cargol auto-tapping al forat de cargol de l'ajust mecànic, perquè la màniga de cargol auto-tapping en si mateixa té la funció de fil d'auto-tapping. A més, optar per instal·lar mànigues de cargol auto-tapping en els forats de cargol de la màquina, perquè la taxa de pas de la instal·lació de màniga de cargol auto-tapping és alta, i no hi haurà productes defectuosos en la instal·lació.

L'elecció d'instal·lar mànigues roscades auto-tapping en els forats de cargol de la màquina pot estalviar diners als clients en tocar i temps d'instal·lació. Per tant, l'ús de mànigues roscades auto-tocant en els forats de cargol de la màquina és el millor escollit.